Yager Therapie® Therapeuten Informatie

“Going beyond traditional therapies to find true healing for patients.”

Dat is wat Prof. dr. Edwin Yager Ph.D. zegt over de door hem ontwikkelde therapie genoemd Yager Therapie® of Yager Code®. In 1974 ontwikkelde dr. Edwin Yager, professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego (UCSD) en tevens auteur van het boek ‘Foundations of Clinical Hypnosis’, een techniek waarmee het mogelijk is om geconditioneerde denk en handelswijzen zonder toepassing van een formele inductie te veranderen.

Na vele studies en onderzoeken, en niet in de laatste plaats door het evalueren van resultaten bij voormalige patiënten, komt dr. Yager tot een conclusie die velen zou verbazen. Het toepassen van de Yager-Code® is m.b.t. resultaten niet alleen effectief gebleken, het is qua tijd ook nog een zeer efficiënt. Een van de conclusies luidt: “Het toepasssen van de Yager-Code® overstijgt alle andere therapievormen die ik ken zoals cognitieve gedragstherapie en is uit te voeren in minder dan de helft van de tijd”, aldus dr. Yager.

Dr. Norbert Preetz, klinisch psycholoog, van het Duitse Institut für Klinische Hypnose noemt het zelfs een revolutie in de psychologie en psychotherapie! Een eenvoudig aan te leren techniek, boven verwachting en sluit prima aan bij verschillende reguliere-, alternatieve- en complementaire behandelmethoden. Zo is de Yager Therapie® makkelijk te integreren in de psychotherapie, hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie en diverse andere therapievormen.

Lees ook: hoe kan ik mij aanmelden als yager therapeut voor deze website?