Yager Therapie® Seminar

De Yager Therapie® is een eenvoudig aan te leren methode, ontwikkeld door dr. Edwin K. Yager Ph.D en kan naadloos geïntegreerd worden in diverse therapievormen en therapeutische behandelmethoden. De Yager Therapie® ofwel Yager-Code® wordt met succes over de gehele wereld toegepast door coaches, therapeuten, psychologen en andere beroepsgroepen die zich bezighouden met kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg.

Het tweedaagse Yager-Code® seminar wordt in Nederland verzorgd door HypnoWorld opleidingen. HypnoWorld opleidingen is lid van de Nederlandse Raad van Trainingen en Opleidingen (NRTO) en is ISO-9001 gecertificeerd. HypnoWorld is ingeschreven in het CrKBO-register waardoor de opleidingen vrijgesteld zijn van omzetbelasting. Daarnaast is het Yager-Code® seminar door de KTNO getoetst als HBO bij- of nascholing voor verschillende beroepsorganisaties.

Keurmerken

  • Ben je als professional op zoek naar een effectieve, efficiënte en evidence based oplossing voor mentale, psychische en fysieke klachten?
  • Zoek je mogelijkheden om cliënten te helpen bij problemen waarvan de oorzaak in het verleden ligt, bijvoorbeeld door een emotionele ingrijpende gebeurtenis?
  • Wil je jouw cliënten een discrete behandelmethode aanbieden waarbij ze niet tot in detail in hoeven te gaan op het probleem of de oorzaak ervan?
  • Zoek je naar een ‘zachte’ therapievorm zonder herbeleving van het trauma en waarbij emotionele uitbarstingen uitblijven?
  • En wil je tot één van de eerste Yager Therapeuten van Nederland behoren?

Breid je therapeutische gereedschapskist verder uit en voeg de hoogwaardige Yager-Code® toe aan jouw vaardigheden.

Voor de volledige inhoud van het seminar en de mogelijkheid tot inschrijven in Boxmeer of Haarlem, verwijzen we je graag naar de pagina Yager-Code seminar op de website van HypnoWorld.