Yager Therapie® Consumenten Informatie

Heden ten dage zijn er talloze therapievormen. Het probleem bij het veeltal aan mogelijke behandelmethoden is dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Deze Yager Therapie Consumenten Informatie biedt u inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

De Yager Therapie® is niet zomaar een methode. De evidence based Yager Therapie® is ruim 40 jaar geleden ontstaan. Het criterium daarbij was; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak. M.a.w. het is een oorzaak georiënteerde methode die niet de symptomen bestrijdt maar zich richt op de bron en dat ook nog eens in een relatief kort tijdsbestek. Het bestrijden van symptomen is als het maaien van gras om het onkruid te verdelgen. Het komt echter steeds weer terug totdat men het onkruid bij de wortel verwijderd.

Tal van onderzoeken en studies hebben bewezen dat een groot aantal cliënten baat heeft bij de Yager Therapie®. De resultaten van deze onderzoeken zijn vastgelegd en openbaar gemaakt. Opmerkelijke resultaten zijn ook behaald bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Uiteraard claimen we hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is maar wat zou het mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

Vast staat dat vele ziekte-symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen die gedurende ons verdere leven versterkt zijn. Hier bewijst zich het nut van de Yager Therapie®. Zoals dr. Yager zegt: “er is geen enkele andere therapievorm die ik ken, die zo effectief en efficiënt is als de Yagarian Therapy (Eng)”.

Folder Yager Therapie drieluik

Het is aan ons om u als consument goed en eerlijk te informeren over deze unieke werkwijze die door Prof. dr. Edwin K. Yager Ph.D, professor aan de medische faculteit aan de universiteit van Californie in San Diego (UCSD) is ontwikkeld. In deze video geven wij u een duidelijke uitleg van de basisprincipes waarop de Yager Therapie® berust. Heeft u naar aanleiding van de inhoud van deze video nog vragen, neem dan eens contact op met een Yager-Code® Therapeut in uw eigen regio.

Als onderdeel van de consumenten informatie kunt u hier het informatieblad (pdf) downloaden. Brochures zijn op aanvraag verkrijgbaar of af te halen bij één van de praktijken in uw eigen omgeving.

Lees ook: vergoedingen Yager Therapie® door zorgverzekeraars