Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Yager Therapie Zuidlaren

0.0
  1. Home
Yager Therapie® is zeer geschikt als je niet uitgebreid over je probleem/klacht wil of kan praten. De onderliggende oorzaak wordt weggenomen.
Adres:
Hazelaarpad 18, Drenthe, Nederland 9471SB
Omschrijving:

De Yager Therapie® wordt gegeven door Chris Gils bij Laserpraktijk Zuidlaren (in de kop van Drenthe)

Yager Therapie® werkt zonder dat je uitvoerig hoeft uit te leggen wat het probleem is en wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn.  Er is geen herbeleving van vervelende gebeurtenissen of trauma's.

Maar hoe werkt het dan wel?
De onderliggende oorzaak van een probleem of klacht is in alle gevallen bekend in het onderbewustzijn. Deze onderliggende oorzaak hoef je jezelf niet altijd te herinneren, je bent je er soms niet meer van bewust. Tijdens de behandeling laat ik je de “beschadigde” delen van je onderbewustzijn herstellen.
Het leidt ertoe dat je niet langer de pijn/gevoelens die opgeslagen waren ervaart, er is als het ware een update gedaan van je onderbewustzijn.  Je laat je eigen brein weer oplossen wat er ooit veroorzaakt is!

Goede resultaten zijn te bereiken bij o.a. verslavingen, trauma's, angsten, pijn, gewichtsreductie, dwangneuroses. Dit is slechts een gedeeltelijke opsomming van de klachten/problemen die verholpen kunnen worden.

 

Contact Informatie
Telefoon: 0504095409
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.462

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.