Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Yager Therapie Praktijk Petra Visser

0.0
  1. Home
Als integratieve psycho-therapeut i.o., hypnotherapeut en Yager therapeut ga ik met de client aan de slag om op een zeer effectieve manier het probleem [...]
Adres:
Fonteinlaan 5, Haarlem, Nederland, Noord-Holland, Nederland 2012 JG
Omschrijving:

Na haar studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) begon Petra haar carrière als tandarts. Haar specialisatie lag op behandeling van kinderen en angstpatiënten. Na jarenlang gewerkt te hebben als tandarts en keuringsarts, koos zij ervoor om zich volledig in te zetten voor haar gezin. Normen en waarden gaan bij haar altijd voor financiële rijkdom en op deze wijze kon zij de liefdevolle moeder zijn voor haar drie kinderen. Haar motto was dan ook: geluk is een groot goed en een gezonde en stabiele familiaire omgeving is daarbij een voorwaarde.

Nu de kinderen opgegroeid zijn pakt Petra (Praktijk Petra Visser) de draad weer op om te doen wat zij het liefst doet: het helpen en ondersteunen van kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben. Zij doet dit o.a. aan de hand van integratieve psycho- therapie, directe hypnose en de Yager Therapie. Petra heeft een hoog inlevingsvermogen wat er voor zorgt dat zij precies aanvoelt wat er in iemand omgaat. Geen wonder dus dat iedereen zich bij haar thuis voelt.

Contact Informatie
Telefoon: 0622222511
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.