Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Yager Therapie Noord Brabant

0.0
  1. Home
In mijn praktijk in Berghem (Noord Brabant) ondersteun ik mensen met Yager Therapie (Yager-Code) en Rouwverwerking en Hypnotherapie op geestelijk en lichamelijk vlak. 
Adres:
Laanderhof, 45, Noord-Brabant, Nederland 5351 CN
Omschrijving:

In mijn praktijk in Berghem (Noord Brabant) ondersteun ik mensen met Yager Therapie (Yager-Code) en Rouwverwerking en Hypnotherapie op geestelijk en lichamelijk vlak.

Mijn cliënten noemen mij een warme, liefdevolle en rustige coach/therapeut.
Maar alleen daarmee ben jij natuurlijk niet geholpen. Want waar loop jij tegenaan? Wat zijn jouw blokkades? Of zit je misschien vast in een rouwproces of heb je een traumatische ervaring gehad. Of heb je misschien chronische pijn of zit je gevangen in je verslaving?
Wat het ook is waar jij last van hebt, ik heb gelukkig een hele mooie gereedschapskist waar diverse tools in zitten om nagenoeg iedereen te kunnen helpen.
Een van die tools is dus ook de Yager-Code. Zoals je op de site al hebt kunnen lezen is het een zeer effectieve en krachtige tool die voor vele doeleinden toepasbaar is.

Is de afstand naar mijn praktijk een belasting voor je? Die reis hoef je maar eenmaal te maken. Na de eerste sessie is er ook de mogelijkheid de vervolgsessies via Skype of beeldbellen te doen mits je gebruik kunt maken van een stabiele internetverbinding.

Praktijkinformatie:

Het adres van de praktijk is Laanderhof 45, 5351 CN te Berghem (Noord Brabant). De praktijk is goed bereikbaar vanaf Nijmegen via de A50/A59 afslag Paalgraven, vanuit Den Bosch via de A59 afslag Paalgraven. Met het openbaar vervoer is de loopafstand ongeveer 150 meter.

Voor meer informatie kunt u direct op mijn website kijken en daar ook eventueel het intakeformulier invullen en uw afspraak inplannen.

Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

Zit ik te ver weg, bekijk dan ook eens mijn collega Yager-Code® Therapeuten in Nederland (ander land) of lees de Yager Therapie® Consumenten Informatie.

Contact Informatie
Telefoon: 0621437244
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
Certificaatnummer: SJ34.007.455

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.