Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Yager Therapie Amsterdam

5.0
  1. Home
Geen resultaten elders? Yager Therapie Amsterdam biedt een oplossing voor mentale-, psychische- en fysieke klachten. Reizen naar Amsterdam onmogelijk of niet gewenst? De sessie [...]
Adres:
IJsbaanpad 9, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland 1076 CV
Omschrijving:

Algemene informatie

Yager Therapie Amsterdam - Andreas Link

Andreas Link, afkomstig uit Duitsland, heeft zijn eigen praktijk in Amsterdam. Bijzonder sympatiek en begripvol, dat is wat zijn cliënten zeggen over zijn persoonlijke aanpak. Andreas is dankbaar en geniet er elke dag van dat hij mensen mag helpen. Wat het probleem is of wat de klacht ook inhoud, door zijn postieve houding en creatief denken weet hij nagenoeg altijd een passende oplossing aan te bieden.

Andreas (Yager Therapie Amsterdam) heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst. Hij volgende niet alleen een gerenommeerde opleiding tot Register Hypnotherapeut, door zijn leergierigheid heeft hij inmiddels vele competenties verworven door het volgen van gespecialiseerde trainingen en masterclasses.

Zo is Andreas één van de eerste therapeuten in Nederland die de Yager-Code kan integreren in zijn behandelingen. Als docent Yager Therapie voor Nederland en België kent hij de toegevoegde waarde van deze unieke behandelwijze die uitblinkt bij problemen en klachten waarbij ingrijpende of emotionele gebeurtenissen de oorzaak zijn. Door het op de juiste manier integreren van de Yager-Code kunnen ook mensen met trauma's, persoonlijkheidsstoornissen, angsten en bijvoorbeeld verslavingen snel en efficiënt geholpen worden.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en empathische hypnotherapeut die je niet alleen kan helpen bij stoppen met roken, gewichtsverlies of stress maar ook bij complexe issues? Dan is Andreas voor jou de missing "Link".

YAGER-CODE VIA SKYPE

Is afstand een probleem of reis je liever niet naar Amsterdam? De Yager Therapie is één van de weinige therapievormen die ook kan plaatsvinden door middel van een videoverbinding zoals skype. De sessie vindt in dit geval plaats in jouw eigen vertrouwde thuissituatie. Thuis of op locatie, op mijn website kun je meteen een afspraak inplannen.

Yager Therapie Amsterdam Informatie

Yager Therapie Amsterdam bevindt zich in het coachhuis aan het IJsbaanpad 9, midden in het hart van Amsterdam. Door de unieke ligging is de praktijk zeer goed bereikbaar, niet alleen met het openbaar vervoer maar ook met eigen vervoer. Auto's kunnen in de nabijheid van de praktijk parkeren (betaald). De praktijk is voorzien van een lift en daardoor ook geschikt voor mindervaliden.

Yager Therapie Amsterdam kan behandelingen aanbieden in het Nederlands, Engels maar ook in de Duitse taal. Ben jij op zoek naar een Register Hypnotherapeut die werkt met directe hypnose of met de Yager-Code, begrip heeft en in staat is om te luisteren, dan ben je bij Andreas zeker op het juiste adres. Yager Therapie Amsterdam biedt tevens de mogelijkheid tot het bijwonen van een gratis oriënterend gesprek. Via onze website kun je meteen een afspraak maken.

Hypnotherapie & Yager Therapie Amsterdam ook in de omgeving van...

Hypnotherapie en Yager Therapie Amsterdam is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Abcoude, Amstelveen, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Diemen, Hoofddorp, Ilpendam, Katwoude, Lijnden, Marken, Monnickendam, Schiphol, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Uitdam, Volendam, Vijfhuizen, Wormerveer, Wijdewormer, Zaandam, Zaandijk en Zwanenburg.

Bekijk ook eens mijn collega Yager-Code® Therapeuten in Nederland of lees de Yager Therapie® Consumenten Informatie.

Contact Informatie
Telefoon: 0800-0177
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Certificaatnummer: SJ34.007.400

1 Review

5 Stars
 - 1 (100%)
4 Stars
 - 0 (0%)
3 Stars
 - 0 (0%)
2 Stars
 - 0 (0%)
1 Star
 - 0 (0%)
5.0

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.