Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Stopnose

0.0
  1. Home
Een warme, gepassioneerde hypnotherapeut die ook de Yager-Code toepast.
Adres:
Koenendelseweg 9, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland 5222 BG
Omschrijving:

Al heel mijn leven weet ik dat ik het fijn vind om mensen te helpen. Via heel wat omwegen ben ik uiteindelijk begonnen met een praktijk voor hypnotherapie, omdat ik zelf ervaren heb dat hier echt wonderbaarlijke resultaten mee behaald kunnen worden. Iedereen die mij ook maar een beetje kent, weet dat ik continu op zoek ben naar meer en beter. Daarom heb ik al wat cursussen en masterclasses gevolgd, deels ter verdieping van mijn hypnotische kennis en kunde, deels omdat ik weet dat zelfs hypnose niet altijd de meest geschikte behandelvorm is.

De Yager Therapie past helemaal in mijn plaatje: het is niet eng, invasief of emotioneel. Het is een liefdevolle, zachte manier van behandelen. Ook bij deze therapievorm zijn de resultaten verbluffend!

Contact Informatie
Telefoon: 0638108417
Website:
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
Certificaatnummer: SJ34.007.410

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.