Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Qurobulo

0.0
  1. Home
Yager-therapie, gratis online intake!Praktijkruimte QurobuloWachtruimte QurobuloWinkel Qurobulo
Binnen Qurobulo bieden wij een gratis kennismaking en intake aan voor de Yager-Therapie®. Voor de therapie zelf hebben wij ook de mogelijkheid dit volledig [...]
Adres:
Poorters Janlaan 4, Lochem, Gelderland, Nederland 7242 AH
Omschrijving:

Weten of Yager-Therapie® voor jou geschikt is? Qurobulo biedt een gratis en vrijblijvende online kennismaking en uitleg aan. Uiteraard ben je hiervoor ook welkom in onze praktijk in het mooie stadje Lochem. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een goede keus te kunnen maken. Ook voor de Yager-Therapie® sessies heeft Qurobulo de mogelijkheid om indien gewenst dit volledig online aan te bieden.

Mogelijk heb je al gezien dat wij binnen Qurobulo meer diensten aanbieden waaronder hypnotherapie, regressietherapie en hypnotherapie voor kinderen. Daarnaast hebben wij een mooie winkel in de gezellige binnenstad van Lochem met kristallen, edelstenen, sieraden en cadeau artikelen. Uiteraard is alles ook te bewonderen in onze webshop.

Om duidelijk uit te leggen wat onze bedrijfsmissie is, kunnen wij het beste onze bedrijfsnaam uitleggen.

Qu-robu-lo staat voor Quercus robur Lochem. Quercus robur is de Botanische naam voor Zomer eik. Eik staat voor mooi, moedig en krachtig. Wij staan er dan ook voor om daar waar nodig jou weer te laten bloeien tot een mooi, moedig en krachtig persoon.

Contact Informatie
Telefoon: 0573462568
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.502

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.