Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Praktijk Uriël

0.0
  1. Home
De Yager Therapie past heel goed bij mij omdat ervaringen en herinneringen worden geneutraliseerd en verwijderd zonder dat jij hiervoor door een emotionele gebeurtenis [...]
Adres:
Dorpsstraat 171, Zoetermeer, Nederland, Nederland 2712 AH
Omschrijving:

Wat als.......?

Tja dat is een mooie gedachte...... wat als jij vrolijk, krachtig, positief en nieuwsgierig in het leven kan staan.

Mijn passie is om kwaliteit van leven te verbeteren. Omdat te kunnen doen wil ik ook steeds verder ontwikkelen. Met deze therapie in mijn gereedschapskist kan ik ook op een spectaculaire wijze met mensen werken die niet in hypnose willen om wat voor reden dan ook.

Het is toch iedereen gegund om te genieten? Gun jij het jezelf ook maar kom je er niet dan ben ik meer dan bereid samen met jou uit te gaan vinden hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.

Wil je ervoor gaan? Neem dan contact met mij op dan maken we snel een afspraak.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting 🍀

Vrolijke groet, Simone

Contact Informatie
Telefoon: 0626890227
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.405

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.