Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Praktijk Tamara van Oers

0.0
  1. Home
Yager Therapie® biedt uitkomst voor diegene die niet over hun probleem/klacht willen of kunnen praten. Yager Therapie® kan zowel losstaand als geintegreerd worden in [...]
Adres:
Mariënwaard 39, Capelle aan den IJssel, Nederland, Zuid-Holland, Nederland 2904 SE
Omschrijving:

Yager Therapie® is een therapievorm waarbij het probleem of klacht op een zachte manier wordt aangepakt zonder pijnlijke herbelevingen van negatieve gebeurtenissen of trauma's. Yager Therapie® bied ik aan als losstaande sessies maar ik kan de Yager Code® ook integreren in hypnotherapie of kinesiologie.

Met mijn eigen ervaringen en opgedane kennis bied ik mijn cliënten handvatten en inzichten die zij op dat moment nodig hebben om zich vrij te kunnen maken van datgene wat hen tegenhoud. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een burn-out, afvallen, angst, stoppen met roken of het optimaliseren van het immuunsysteem. Als hypno- en Yager Therapeut® en kinesioloog begeleid ik mijn cliënten in het proces van bewustwording.

 

Mijn praktijk is gevestigd aan de Marienwaard 39 in Capelle aan den IJssel. De praktijk is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Auto's mogen in de gehele omgeving gratis worden geparkeerd.

 

 

 

 

 

 

Contact Informatie
Telefoon: 0618735138
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.407

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.