Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Mind-Therapie

0.0
  1. Home
Last van mentale of fysieke problemen zoals bijvoorbeeld angst, allergie, pijn een verslaving of overgewicht? Wat het ook is…. de kans is groot een [...]
Adres:
Transportlaan 1-151, 6163 AJ Geleen, Nederland
Omschrijving:

Arjan is de eerste Yager Therapeut in Limburg en heeft zijn praktijk in Geleen.  Zijn persoonlijke aanpak is volgens zijn cliënten zeer professioneel en sympathiek. Arjan heeft niet alleen de gerenommeerde opleiding tot Register Hypnotherapeut gevolgd maar heeft daarnaast ook vele specialistische trainingen en masterclasses gevolgd. Hierdoor kan hij verschillende behandelvormen integreren en een unieke behandeling op maat maken die past bij het probleem of klacht en bij de persoon.

Er zijn enorm veel problemen en klachten van zowel fysieke als mentale aard die op deze manier snel en efficiënt verholpen kunnen worden. Denk hierbij aan klachten zoals bijvoorbeeld angsten, verslavingen, trauma’s, allergieën, en chronische pijn.  Ook als je dus wilt stoppen met roken of graag wat kilo’s kwijt wilt ben je bij Arjan aan het juiste adres.

Mind-Therapie Informatie

Mind-Therapie in Business Centre Geleen aan de Transportlaan 1-151 in Geleen. De praktijk is goed te bereiken met eigen vervoer en bevind zich ook loopafstand van het station.

Contact Informatie
Telefoon: 06-83458766
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
Certificaatnummer: SJ34.007.463

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.