Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Met Innerlijke Kracht

0.0
  1. Home
'Met innerlijke kracht' is een praktijk voor de behandeling van lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten bij kinderen en volwassenen. Door middel van hypnotherapie, Yager-therapie en/of [...]
Adres:
Sniederslaan 69, Bladel, Nederland, Noord-Brabant, Nederland 5531 EH
Omschrijving:
'Met innerlijke kracht' is een praktijk voor de behandeling van lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten bij kinderen en volwassenen.
Door middel van hypnotherapie, Yager-therapie en/of energetische therapie richt 'Met innerlijke kracht' zich op het aanpakken van de oorzaak van problemen, in plaats van het bestrijden van symptomen.

"Door het aanspreken van je eigen innerlijke kracht, zit je snel weer lekker in je vel!"

Contact Informatie
Telefoon: 0651746175
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
Certificaatnummer: SJ

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.