Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

In Balans Hypnotherapie

0.0
  1. Home
Omdat Yager Therapie een kortdurende therapie is, die bovendien emotioneel niet belastend is, is het een uiterst toegankelijke en prettige manier om van vele [...]
Adres:
Rijksstraatweg 250a, Haarlem, Nederland, Nederland 2022 DS
Omschrijving:

Omdat Yager Therapie een kortdurende therapie is, die bovendien emotioneel niet belastend is, is het een uiterst toegankelijke en prettige manier om van vele onverklaarbare lichamelijke of geestelijke klachten af te komen. Zonder hypnose en zonder diep graafwerk in het verleden kunnen de effecten van de gebeurtenissen van toen geneutraliseerd worden waardoor er een soort reset of update plaatsvindt. Versie 2.0 van jezelf. Waardoor niets je meer in de weg staat om voluit van het leven te genieten! Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan, want dit is wat ik ook jou van harte gun!

Contact Informatie
Telefoon: 0612594137
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.404

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.