Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Hypnotherapiepraktijk ProBaat

0.0
  1. Home
Yager Therapie en Hypnotherapiepraktijk ProBaat Duizel biedt een oplossing voor mentale-, psychische- en fysieke klachten. Yager therapie is discreet en niet belastend voor de client. Going [...]
Adres:
Lange Akkers 28, 5525 CB Duizel, Nederland
Omschrijving:

Mirjam Borsboom (geb. 1966). Kernwoorden: krachtig, gepassioneerd, professioneel, is Board Certified Hypnotherapeut,  EMDR therapeut en Yager-therapeut met therapeutische ervaring en werkzaam in haar eigen praktijk ProBaat. In omgeving Eindhoven/de Kempen.
Ik geloof, dat iedereen alles in zich heeft voor positieve verandering en ik ben overtuigd van het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest. Ik gebruik de kennis van mijn opleidingen en zeker ook mijn persoonlijke - en werk gerelateerde ervaringen, om jou je doelen te kunnen en laten bereiken. Hypnotherapiepraktijk ProBaat is doelgericht, ervaren en enthousiast om je te helpen je problemen te verduidelijken en/of op te lossen.
In ieders leven doet zich wel een periode voor waarin je het gevoel hebt geen vat meer te hebben op de dingen, tegen jezelf aanloopt, niet lekker in je vel zit, niet kan genieten van het leven. Dit is ook bij mij het geval geweest. Op zo'n moment kan het goed zijn om iemand te benaderen. Iemand die met je kan kijken naar wat er speelt in je leven, wat je blokkeert, waar je moeite mee hebt.
Die iemand kan ik voor je zijn.
Mijn kracht is dat ik je help om het van binnen ook echt anders te gaan voelen, waardoor de verandering eigenlijk heel makkelijk is en als vanzelf volgt.
Ik ben één van de eerste therapeuten in Nederland die de Yager-Code kan integreren in mijn behandelingen. Door het op de juiste manier integreren van de Yager-Code kunnen ook mensen met trauma's, persoonlijkheidsstoornissen, angsten en bijvoorbeeld verslavingen snel en efficiënt geholpen worden.
Ben je op zoek naar een betrouwbare en empathische hypnotherapeut die kan helpen bij complexe issues? Neem dan  vrijblijvend contact met mij op. Via mijn website kun je contact met mij opnemen.
http://hypnotherapieprobaat.nl

Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
Certificaatnummer: SJ34.007.456

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.