Yager-Code® Therapeuten Nederland

België | Duitsland| Nederland | Oostenrijk | Zwitserland

Hypnoseffect

0.0
  1. Home
HypnosEffect is een praktijk voor hypnotherapie en Yager-therapie in Asten.
Adres:
Ommelseweg 55, 5721 WT Asten, Nederland, Noord-Brabant, Nederland 5721WT
Omschrijving:

HypnosEffect is een praktijk voor hypnotherapie en Yager-therapie in Asten.

Ik ben trots en blij om één van de eerste twintig Yager- therapeuten in Nederland te zijn. Deze behandelmethode is een krachtige, maar ook zachte en niet-belastende techniek om veel problemen aan te pakken en op te lossen.
Yager Therapie® kan worden aangeboden als afzonderlijke therapievorm, maar kan ook geïntegreerd worden in hypnosesessies. Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat voor jou de beste aanpak is; passend, snel en effectief. Het is mijn streven om maatwerk te leveren voor elke cliënt, zodat je psychosociale, mentale of fysieke probleem wordt opgelost.

Hypnotherapie en Yager Therapie® kunnen worden ingezet voor een breed scala aan problemen. Voor de afzonderlijke behandelingen en mogelijkheden kun je een kijkje nemen op mijn website, of even contact opnemen via mail of telefoon. Een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek kan natuurlijk ook altijd. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

In Asten is een netwerk van complementair therapeuten actief waar ik deel van uitmaak; SVP Gezondheid. Hier werken therapeuten van verschillende disciplines samen om een zo breed mogelijk zorgpakket aan te bieden. Een belangrijke overeenkomst is dat zij allemaal holistisch werken, voldoen aan strenge vakbekwaamheidseisen en binnen hun netwerk alle mogelijke zorg kunnen bieden. Mocht het voor jouw specifieke probleem nodig zijn, kunnen de therapeuten van SVP Gezondheid gebruik maken van elkaars expertise. Zie ook www.svpgezondheid.nl .

Mocht de afstand naar mijn praktijk voor jou te ver zijn, verwijs ik je graag naar een van mijn collega- Yager-therapeuten! Ze zijn allemaal opgeleid en gecertificeerd om jou op een zachte, niet-belastende manier te helpen met je probleem, discreet en effectief.

Contact Informatie
Telefoon: 0614121716
Aanvullende informatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Certificaatnummer: SJ34.007.459

0 Reviews

Geen recensies beschikbaar

Stuur bericht aan eigenaar praktijk

Stuur bericht aan webmaster

Alle therapeuten op deze website zijn gekwalificeerd om de Yager Therapie® toe te passen. Het in het Benelux merkenregister geregistreerde kwaliteitszegel, dat u ook op de website van de praktijk terugvindt, staat borg voor het voltooien van de kwalitatief hoogstaande opleiding en mag uitsluitend gebruikt worden door gecertificeerde Yager therapeuten die hun opleiding aan het ISO 9001:2015 gecertificeerde opleidingsinstituut met goed gevolg hebben doorlopen.